Wie is BVK?

Hallo! Ik ben Bauke Visser Koenders.
Ik ben grafisch vormgever en verzorg graag jouw drukwerk. Als creatief mens met oog voor kwaliteit denk ik met je mee en probeer je ideeën goed te vertalen naar jouw stijl!

‘Jouw drukkerij dichtbij!’

Tot mei 1983 heb ik het voortgezet onderwijs gevolgd. Daarna ben ik aan het werk gegaan bij Drukkerij Van der Meer in Oosterwolde (fr.). Daar heb ik de opleiding bij het GOC voor Allround Graficus met succes afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt bij Provinciehuis Gelderland in Arnhem, Fotozetterij Steenbergen in Groningen, CDP (Centrale Drukkerij en Publicatievoorziening van het ministerie van Defensie) in Emmen en uiteindelijk weer bij Van der Meer. Al vaker had ik de intentie om een eigen bedrijf te beginnen. Op 1 januari 2012 heb ik dat officieel bij de Kamer van Koophandel laten vastleggen. Van mei 2016 tot maart 2022 heb ik een eigen kantoor in mfc De Nije Rank gehad. Nu zit ik in het centrum van Haulerwijk op Slotemaker de Bruïneweg 6a. Een toplocatie !!!

In de afgelopen jaren bleek dat in Haulerwijk en omgeving behoefte is aan iemand die drukwerk kan maken en regelen. Als grafisch vormgever ontwerp ik jouw logo, huisstijl etc etc etc. Kleine oplages kan ik zelf printen en voor grote oplages heb ik goede contacten met diverse drukkerijen. Zo blijft prijs-kwaliteit op een goed niveau. Aandacht voor ieder detail en identiteit!

‘Waarom ga je schrijven, als ik het voor je kan drukken?’